Jens Cools: "We zijn klaar voor de bekerfinale"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Jens Cools: "We zijn klaar voor de bekerfinale"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Jens Cools beleefde zaterdag een superavond met Westerlo. De 7-1 tegen Zulte Waregem was indrukwekkend. "Iedereen is goed op elkaar ingespeeld", weet de verdediger.

"Dit was een leuke overwinning, we zijn klaar voor de bekerfinale", begon Cools zijn uitleg na afloop van de wedstrijd." We wilden nog 2 matchen als voorbereiding naar de beker toe en die hebben we nu." Westerlo speelt nu nog de finale van play-off 2.

De verdediger relativeerde de zware cijfers. "In het begin ging het nog goed op en af, Zulte Waregem had toen ook kunnen scoren maar wij hebben het geluk op dit moment aan onze zijde."

"We spelen met veel vertrouwen, iedereen is perfect op elkaar ingespeeld." Cools toverde in de tweede helft zelfs een mooi hakje uit zijn voetbalschoenen. "Tja, als je in zo'n ploeg kunt voetballen met 5 doelpunten voorsprong, dan groeit het vertrouwen natuurlijk."

Beker van België

Hoewel de finale van play-off 2 nog wacht, ademt alles in het Kuipje de bekerfinale. De club liet er speciale t-shirts voor drukken. "Als we de beker zouden winnen, dan wordt het pas feesten", aldus Cools.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties