Dekelver: "Had het gevoel dat ze te pakken waren"

Dekelver: "Had het gevoel dat ze te pakken waren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dieter Dekelver baalde na de wedstrijd. De spits zag mogelijkheden voor zijn team, maar zag de kansen de nek omgewrongen worden.

"We hebben genoeg kansen gehad om er zeker eentje te maken", zuchtte Dekelver. "We krijgen de eerste kans. Als die binnen is, zou het misschien nog een heel andere match geworden zijn. We zijn zeker niet weggespeeld geweest. Maar ja, we weten dat Standard sterk is op stilstaande fases en dan krijgen we er zo eentje tegen. Ik had het gevoel dat ze te pakken waren."

"Wij hebben een kans of vier gehad, zij zeker niet meer", wist Dekelver nog. "We hadden ook geen ontzag, maar dit was ook niet tegen janneke en mieke. In de tweede helft voel je dat zij meer power hebben. Dat zijn stuk voor stuk beren van mannen. We hebben geprobeerd ons spel te spelen."

"Na de 1-0 hebben we een klop gekregen", zag de aanvaller, die ook niet echt de show van Defour en Witsel kon waarderen. "Bij 2-0 beginnen ze nog wat show te geven aan onze cornervlag. Dat vond ik er over. Maar ja, ze zijn nog jong zeker?"

Voor Dekelver is het de tweede verloren bekerfinale uit zijn carrière. "Nu zit ik met twee van die onnozel medailles. Ik had graag ook eens de Beker omhoog gestoken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties