Beerschot slikt drie doelpunten in oefenmatch

Dirk Pieters
| 99 reacties

Beerschot ging woensdagavond met 0-3 onderuit tegen Maccabi Tel Aviv. De ploeg van trainer Jacky Mathijssen speelde in de eerste helft goed mee, maar moest zich na rust helemaal gewonnen geven.

Elf dagen na de vriendschappelijke wedstrijd in en tegen Meerdonk stond Beerschot woensdagavond voor een eerste echte waardemeter. Mathijssen moest het stellen zonder Hernan Losada, Gary Kagelmacher, Peter Van der Heyden en Jon Fjoluson.

Beerschot begon goed aan de wedstrijd en kreeg enkele goede mogelijkheden. Ibrahima Sidibé pikte ook zijn doelpuntje mee, maar zijn goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Beide ploegen mochten gaan rusten met een 0-0-stand.

Na de pauze, met heel veel wissels, bakte Beerschot er niet veel meer van. Maccabi Tel Aviv was met zijn typeploeg te sterk voor de ploeg van Mathijssen. Vroeg in de tweede helft kwam Beerschot op achterstand en in de laatste tien minuten bouwde Maccabi Tel Aviv de score nog verder uit tot 0-3.