KAA Gent moet concurreren met FC Barcelona en Ajax voor eigen speler

KAA Gent moet concurreren met FC Barcelona en Ajax voor eigen speler
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

KAA Gent heeft met Jorthy Mokio een geweldig talent rondlopen. Alleen is het nog onduidelijk of de club veel aan hem gaat hebben...

Jorthy Mokio wordt gezien als het grootste talent dat bij KAA Gent rondloopt. Het zal echter wel heel moeilijk worden om de 16-jarige verdediger te houden.

Mokio komt uit de jeugdreeksen van de Buffalo's en stroomde door naar de A-kern. Ondertussen speelde hij al vier wedstrijden mee bij KAA Gent waarvan twee als basisspeler.

Maar het zal moeilijk worden om het grote talent te houden. Volgens Het Laatste Nieuws is FC Barcelona geïnteresseerd in Mokio. Zijn entourage reisde twee weken geleden al af naar Spanje om de club te bezoeken.

Het houdt echter niet op bij Barcelona, ook Ajax zou concrete interesse tonen. Bij Gent doen ze er alles aan om Mokio te houden. De financiële eisen van zijn entourage zouden echter veel te hoog liggen. 

De Buffalo's deden volgens HLN nog een ultiem voorstel, waar het nog geen antwoord op gekregen heeft. Zolang er niets wordt gecommuniceerd houdt Gent de hoop hoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties