Degraen: "Gaan niet met miljoenen Courtois werpen"

Degraen: "Gaan niet met miljoenen Courtois werpen"
Foto: © SC

Bij Genk beseffen ze maar al te goed dat er nog heel wat werk voor de boeg is. Met de negen miljoen euro van Thibaut Courtois hebben ze ook wat meer armslag om nog versterkingen aan te trekken.

"Maar het is echt niet de bedoeling dat we met die miljoenen gaan smijten", aldus directeur Dirk Degraen. "Clubs moeten dus niet denken dat ze ons een paar miljoen afhandig kunnen maken voor een speler. Het is trouwens niet de bedoeling dat geld allemaal aan transfers te spenderen."

Degraen wil echter nog een paar koopjes op de kop tikken. "Er gaat zeker nog wel wat bijkomen, maar vooral in de breedte. Onze kern bewees vorig seizoen de strijd te kunnen aangaan met de concurrentie. En er lopen hier nog een paar jongens rond die ook in de basis kunnen gedropt worden."

"We zijn wel blij dat onze trainer rustig blijft onder de situatie. Ook hij begrijpt dat we niet zot kunnen gaan doen met onze centen. Hij kreeg wel de belofte dat er naar hem geluisterd wordt en dat hij nog wel wat extra potentieel gaat krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties