Delic: "Veel kwaliteit in de ploeg"

Maarten Verhoeven
| 39 reacties
Delic: "Veel kwaliteit in de ploeg"
Foto: © SC

Beerschot heeft met Uros Delic een nieuwe verdedigende middenvelder aangetrokken. Hij kwam transfervrij over van RAD Belgrado.

Aan Het Nieuwsblad legt de 24-jarige Serviër Uros Delic uit waarom hij gratis weg mocht bij Belgrado. "Ik weigerde mijn contract te verlengen omwille van de voorzitter. Toen er drie jaar geleden interesse was vanuit Frankrijk vroeg hij twee miljoen euro voor mij. Dat was onredelijk. Als straf voor mijn weigering om bij te tekenen, speelde ik de laatste zes maanden niet altijd. Ik wilde dan ook absoluut andere lucht opsnuiven."

Bij Beerschot tekende Delic voor twee jaar en is hij de veertiende nieuwe speler. "Beerschot heeft een goede zaak gedaan door mij gratis binnen te halen. Voor de club ben ik een koopje."

Voor hij naar België kwam vroeg hij raad aan Bojan Jorgacevic, de doelman van AA Gent waarmee Delic nog samenspeelde bij RAD Belgrado. "Hij heeft me goede dingen verteld over Beerschot en Antwerpen als stad. Ik heb de goede keuze gemaakt. We hebben veel kwaliteit in de ploeg en wat ik tot dusver zag van Antwerpen is geweldig. Ik krijg van Bojan ook hulp om mij hier te integreren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties