Van Damme: "Nog heel wat werk"

Van Damme: "Nog heel wat werk"
Foto: © SC

Standard is de laatste vier jaar de succesvolste ploeg uit de Jupiler League geweest. Of ze die lijn dit seizoen kunnen doortrekken wordt een hele uitdaging. Jelle Van Damme beseft in ieder geval dat er nog veel werk voor de boeg is.

De kersverse kapitein van de Rouches ziet wellicht nog een tweede van zijn collega Rode Duivels vertrekken. "Het is nog niet zeker dat Steven Defour de club verlaat. En als dat zo zou zijn, zullen er wel andere jongens opstaan", aldus Van Damme.

"Ok, het is waar dat we nog heel wat werk voor de boeg hebben. Dat was ook te zien tijdens de Supercup, maar we zijn niet de enigen hoor. Ook Genk was nog niet super en ook bij Anderlecht zijn er nog vraagtekens."

Het vertrek van Witsel is in ieder geval een aderlating. Dat was ook te zien tijdens die Supercup waar ook Defour ontbrak omdat hij naar Moskou was gereisd om een mogelijke transfer te bespreken. De meeste spelers houden echter de tanden op elkaar. "Of we Witsel en Defour missen op het middenveld? Daar ga ik geen antwoord op geven", zei Réginal Goreux na de wedstrijd tegen Genk.

Dat het echter nog niet op rolletjes loopt mag duidelijk zijn. "We zullen klaar zijn om de competitie aan te vatten", verzekerde Laurent Ciman ons. "We hebben een paar sterke transfers er bij gekregen. Standard zal niet wegzakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties