Kalezic: "Liever volgende week naar Genk"

Fabian Morren
| 5 reacties
Kalezic: "Liever volgende week naar Genk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem trekt vanavond naar Racing Genk. De Limburgers kenden een heel woelige week. De ideale moment dus om naar de landskampioen te trekken? Trainer Darije Kalezic is niet helemaal akkoord.

"Welke impact 'de zaak-Vercauteren' op de wedstrijd zal hebben, kan ik van hier uit niet inschatten", stelt Kalezic in HLN. "Ik ben er echter wel van overtuigd dat de spelersgroep zich dubbel wil plooien voor een trainer die een heel belangrijk onderdeel was van het succesverhaal dat afgelopen seizoen geschreven werd."

"Ze zullen hem voor eigen volk een schitterend afscheid willen bezorgen. Ik had trouwens eigenlijk liever volgende week op Genk gespeeld. De gevolgen van een topwedstrijd in de Champions League moeten immers niet onderschat worden"; aldus Kalezic.

"Ik beschouw die match zeker niet als een vorm van een examen, een wedstrijd waarin wij ons zouden moeten bewijzen. Wij zijn immers geen kandidaat voor de titel, wij zijn een team dat nog in volle evolutie zit, want we hebben nog een uitgebreid leerproces voor de boeg. Dus is het eigenlijk heel simpel: Genk start als de torenhoge favoriet en als die ploeg niet wint, dan zal men daar erg ontgoocheld zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties