Darije Kalezic: "Brugge had de kansen om te winnen, maar ons punt is verdiend"

Tomas Taecke
| 21 reacties
Darije Kalezic: "Brugge had de kansen om te winnen, maar ons punt is verdiend"
Foto: © SC

Zulte Waregem-coach Darije Kalezic heeft gemengde gevoelens bij het gelijkspel van zijn team. Beide ploegen namen één helft voor hun rekening en dus is de puntendeling volgens Kalezic wel terecht.

"Vandaag zijn we er niet in geslaagd negentig minuten lang te presteren", is de trainer toch wat kritisch voor zijn groep. "Het is competitie, je moet de volledige wedstrijd presteren. "Gezien de sterke eerste helft zat een zege er vandaag in, toch moet je altijd attent blijven. Club Brugge beschikt over enorm veel kracht en kwaliteit, bovendien hebben ze de eigenschap om uit het niets te kunnen scoren. Club was na de rust scherper en gevaarlijk doordat ze Zimling en Donk lieten inschuiven. De meerderheidssituatie op het middenveld heeft ons uit balans gebracht, maar toch brachten we de wedstrijd nog tot een goed eind", besluit de Bosniër.

Over de strafschopfase wil Kalezic niet veel zeggen: "In Nederland was ik gekend omdat ik nooit over scheidsrechters praatte. Als de ref fluit is het penalty, klaar", aldus de coach van Essevee.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties