Twee arrestaties na Kortrijk - Antwerp

Dirk Pieters
| 76 reacties
Twee arrestaties na Kortrijk - Antwerp
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdagavond stond de wedstrijd tussen KV Kortrijk en Antwerp op het programma. Het werd een echte cupmatch met de eersteklasser als uiteindelijke winnaar.

Voor de bekerpartij tegen tweedeklasser Antwerp daagden dinsdagavond in het Kortrijkse Guldensporenstadion zo’n 2.500 Antwerpse fans op. Commissaris Bart Coussement kreeg na de wedstrijd te horen dat er enkele incidenten waren. "Het klopt dat enkele heethoofden de supporters van KVK uitgedaagd hebben. Of het om Antwerpsupporters gaat is niet geweten, maar wel staat vast dat die supporters niet in het stadion aanwezig waren. De 2.500 fans die in het stadion waren zorgden niet voor problemen. Er werd wel één vuurpijl op het veld gegooid, maar de Antwerpfans hielden zich voor het overige zeer gedeisd in en rond het stadion", aldus Coussement aan kwknack.be.

We hebben dinsdagavond uiteindelijk twee arrestaties verricht. Een supporter van KV Kortrijk, nadat hij een Antwerpfan in de rug stampte, en een van Antwerp, die een agent een vuistslag gaf. We mogen spreken dat onze strategie ook nu heeft gewerkt om zo weinig mogelijk politie in te zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties