Oris (Antwerp) met de billen bloot tegen Kortrijk

Jelle Vereecke
| 17 reacties
Oris (Antwerp) met de billen bloot tegen Kortrijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp moest dinsdag in de Beker van België de duimen leggen voor KV Kortrijk na penalty's. Voor Kevin Oris was de strafschoppenreeks niet de eerste keer in de wedstrijd dat hij met de billen bloot ging.

"We speelden met groene shirts en witte broeken", vertelt Kevin Oris aan Het Nieuwsblad. "Onderaan onze broek is er een rood biesje van bijna twee centimeter breed. Dat paste toch netjes bij de rode liesbroek die ik eronder droeg?"

"Ref Boelen zei vooraf ook dat het mocht. Pas bij het begin van de verlengingen veranderde hij plots van idee. Ik had in de fase vooraf een gele kaart gevraagd voor een tegenstander, omdat die er nogal fors invloog. Daarop waarschuwde de ref me met de woorden dat ik nog eens wat zou zien."

"Plots was dat stukje textiel onder mijn uitrusting er blijkbaar te veel aan", zegt de Antwerp-speler. "Het moest snel gaan, maar iedereen had natuurlijk gezien dat ik daar een paar seconden in mijn blootje stond. Ik verdenk de scheidsrechter ervan dat hij me erbij wilde lappen. Dat is dus gelukt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties