Vargas: "Een onbeschrijflijk moment"

Jelle Vereecke
| 176 reacties
Vargas: "Een onbeschrijflijk moment"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren was het eindelijk zo ver: Ronald Vargas maakte zijn debuut in het paars-witte shirt van Anderlecht. De Venezolaan liet enkele mooie dingen zien en maakte meteen ook zijn eerste doelpunt voor Anderlecht vanop de stip.

"Op persoonlijk vlak was dit een emotioneel moment", zegt Vargas in HLN. "Ik ben door een heel moeilijke periode gegaan. Als je zo lang stilligt, zijn momenten als deze onbeschrijflijk."

Vargas dwong in het halfuur dat hij mocht spelen een strafschop af, die hij zelf ook omzette. "Eigenlijk zat ik niet bij de drie aangeduide strafschopnemers. Maar toen de ref naar de stip wees, heb ik de bal meteen opgeëist. Of ik nu de vaste strrafschopnemer wordt? Ja, als ik als eerste bij de bal geraak."

Vargas viel zeven maanden geleden uit met een zware knieblessure, maar is toch vroeger terug dan verwacht. "Ik ben nog lang niet op het niveau van mijn ploegmaats of op mijn niveau van bij Club Brugge", aldus Vargas. "Vraag me niet aan hoeveel procent ik zit. Kom binnen een maand terug, dan zal ik meer kunnen zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties