Duchatelet: "Strategie uitdokteren voor de toekomst"

Tomas Taecke
| 27 reacties
Duchatelet: "Strategie uitdokteren voor de toekomst"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Naar aanloop van de derby tussen Sint-Truiden en Standard liet de preses zich uit over zijn huidige en vorige liefde. De Standard-baas benadrukt dat hij de Rouches de komende jaren opnieuw naar de top wil brengen.

"Standard herstelt zich sneller dan verwacht", zegt de baas van de Luikenaars aan Sudpresse. "Dit seizoen beogen we een plaats in de top zes en proberen we via PO1 een Europees ticket af te dwingen".

"Uiteindelijk hebben we er een goede transferperiode op zitten", blikt hij ook terug op een al dan niet geslaagde mercato voor Standard.

"We proberen een strategie uit te stippelen die de club in al zijn facetten terug naar de absolute top in België moet brengen. Dat kan een periode van 10 à 20 jaar omvatten, het is een toekomstproject", aldus Duchatelet.

"Onze fans die geduld moeten oefenen zou ik graag belonen met extra spektakel", voegt de baas er nog aan toe. "Een wedstrijd van Standard Femina of een jeugdploeg voor de match van de A-kern zou geen tienduizend mensen gelukkig maken, maar toch een duizendtal", aldus de eigenaar van Standard. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties