Hoogspanning bij KV Mechelen en Westerlo

Sam Soetaers
| 11 reacties
Hoogspanning bij KV Mechelen en Westerlo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen ontvangt vanavond Westerlo. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd en de zenuwen staan dan in aanloop naar die wedstrijd dan ook strak gespannen.

Marc Brys wilde alvast geen pottenkijkers tijdens de laatste training in aanloop naar de wedstrijd. Het blijft dus voorlopig gissen welk plannetje de oefenmeester klaar heeft om Westerlo te verslaan. Meteen wordt ook duidelijk hoe belangrijk de wedstrijd is voor KV Mechelen. Westerlo wil op zijn beurt weg van de voorlaatste plaats. De Kemphanen behaalde slechts één zege op elf speeldagen, uitgerekend tegen hekkensluiter STVV werd er gewonnen.

KV Mechelen kan straks niet rekenen op de geblesseerden Alibec (knie), Biebauw en Geudens (adductoren), Van Loo en Vidarsson (knie). Chen is dan weer geschorst en zal waarschijnlijk vervangen worden door Wilmet. Doelman Renard is twijfelachtig.

Westerlo moet de geblesseerden Yulu-Matondo (bil), Nogolok (enkel) en Cools (lies) missen. Arbitman, Wils, De Petter en Owusu zijn onzeker. De verdediger Cardoso maakt voor het eerst deel uit van de kern.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties