Interview Köteles: "Dankzij mijn geheim!"

Robby Morren
Robby Morren
| 26 reacties
Köteles: "Dankzij mijn geheim!"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laszlo Köteles ontpopte zich tegen Chelsea opnieuw tot de held van Racing Genk. Hij stopte een strafschop van David Luiz op een cruciaal moment en had nog enkele puike reddingen in huis.

Robby Morren in Genk

Na de strafschoppenserie tegen Maccabi Haifa vertrouwde Köteles ons toe dat hij een geheim heeft om penalties te pakken.

Heb je die strafschop gepakt dankzij je geheim?
“Ja, het is opnieuw dankzij mijn geheim dat ik hem stop. David Luiz wachtte tot ik een hoek zou kiezen om dan naar de andere kant te trappen, dus moest ik ook lang wachten maar ik wist al op voorhand naar welke hoek ik zou duiken.”

Was voor de wedstrijd het geloof aanwezig dat je punten kon pakken tegen Chelsea?
“Ja, natuurlijk! Als je er niet in gelooft, moet je er niet aan beginnen. Chelsea was minder goed en wij waren fantastisch. Wij hebben de hele match vol vertrouwen en bevrijd gevoetbald. We hebben genoten van deze wedstrijd.”

Jullie speelden een prima tweede helft.
“We hebben mentale weerbaarheid getoond, ook na de 0-1 zijn we er vol voor blijven gaan. We speelden echt goed en we hadden zelfs de kans om te winnen. Dit hadden we echt nodig.”

Wordt het na Chelsea niet moeilijk om dezelfde motivatie aan de dag te leggen tegen Kortrijk?
“De motivatie zal geen probleem zijn. Wij spelen thuis, onze fans zullen er zijn en opnieuw voor veel sfeer zorgen en we moeten ons ook in de Jupiler League bewijzen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties