KVK Tienen stelt nieuwe structuur voor

Tomas Taecke
| 1 reacties
KVK Tienen stelt nieuwe structuur voor
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tweedeklasser KVK Tienen onderging een grondige herstructurering. Met het oog op professionalisering werden enkele nieuwe functies in het leven geroepen.

Tweedeklasser KVK Tienen maakte de voorbije weken werk van een nieuwe organisatiestructuur. Het is een belangrijke stap in de verdere professionalisering die de club moet verzekeren van een beloftevolle toekomst in de hogere reeksen van het nationale voetbal. De hervormingen moeten de club efficiënter en transparanter laten functioneren.

Drie nieuwe functies werden gecreëerd om de nieuwe structuur extra daadkracht te geven.  De Chief Technical Officer (CTO) houdt zich bezig met het sportieve beleid dat de club voert. Marketing en sales zijn het terrein van de Chief Commercial Officer (CCO). De dagelijkse leiding komt in handen van de Chief Organizational Officer (COO).

Deze functies worden respectievelijk ingevuld door Jean-Luc Vandermeeren (CTO), André Kestens (CCO) en Guy Uyttebroeck (COO).

Willy Schepers blijft nog steeds de voorzitter van de Algemene Vergadering, die 24 leden telt. Samen met Luc Vancamp, Roger Van Geerteruy, Leon Sué en Jacques Lefèvre vormt Schepers in de toekomst de afgeslankte Raad van bestuur. Zij bepalen de koers die de club zal varen. 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties