Messi vol lof voor Vazquez en Biglia

Messi vol lof voor Vazquez en Biglia
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lionel Messi is volgens velen de beste speler ter wereld. Maar toch voelt hij zich niet te groot om de prestaties van de mindere goden in de Jupiler League te volgen. Zo heeft hij lovende woorden voor ex-ploegmaat Victor Vazquez en Anderlecht-middenvelder Lucas Biglia.

"Ik praat nog altijd met Vázquez", zegt Messi in Het Nieuwsblad. "Zijn wedstrijden volgen lukt niet echt, maar af en toe bellen we elkaar. We speelden samen bij de jeugd. Hij was echt een fantastische speler. We hadden een echt superploegje, met ook nog Cesc (Fabregas, nvdr.) en Piqué. Ik denk dat Guardiola hem ook graag had."

"Hij had echter speelminuten nodig en daarom vertrok hij naar Club Brugge. Ik denk dat het een goede beslissing is, want nu staat hij bijna altijd in de ploeg. Ik hoop dat hij ooit kan terugkeren naar Barcelona. Echt. Het zou heel leuk zijn opnieuw met hem samen te spelen. Hij is echt een heel grote speler."

Maar ook zijn landgenoot Lucas Biglia, die momenteel herstelt van een schouderoperatie, krijgt een hart onder de riem. Hij hoopt dat de draaischijf van Anderlecht terugkeert naar de nationale ploeg."Ja, natuurlijk. De laatste weken en maanden speelde hij op een heel hoog niveau bij Anderlecht. Als de operatie een succes is en hij zich goed voelt, zie ik niet in waarom hij niet opnieuw kan worden opgeroepen voor de nationale ploeg. Hij is een speler met heel veel kwaliteiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties