Mirallas start vrijdag: "Alles is uitgepraat"

Mirallas start vrijdag: "Alles is uitgepraat"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

De verbanning van Kevin Mirallas bij de Rode Duivels is voorbij. De aanvaller van het Griekse Olympiakos start vrijdag in de basis tegen Roemenië na een goede babbel met bondscoach Georges Leekens.

Mirallas speelt al een hele tijd op hoog niveau bij Olympiakos, maar werd niet meer opgeroepen door Leekens. In de Griekse en Belgische pers uitte hij kritiek op zijn niet-selectie. Leekens reageerde daar vrij laconiek op en liet alles bij het oude: dus geen Mirallas. Na een goed gesprek tussen de twee is de lucht echter weer opgeklaard.

"Het was een constructief gesprek", aldus Mirallas dinsdag. "Alles is uitgeklaard en we starten met een propere lei. De bondscoach begrijpt nu dat ik die uitspraken enkel deed omdat ik altijd trots ben om het shirt van de Rode Duivels te dragen."

In de Griekse Super League scoort Mirallas - die vroeger niet echt bekend stond om zijn efficiëntie - aan de lopende band. "Het gaat allemaal vanzelf", lacht hij. "Ik ben altijd titularis en vind het doel gemakkelijk. Je hebt zo van die periodes zeker? Mijn positie heeft er ook veel mee te maken, want ik mag als echte spits fungeren en niet als winger."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties