Op begrip hopende Jorgacevic tegen Cercle al tussen de palen?

Jim Bogaert
| 238 reacties
Op begrip hopende Jorgacevic tegen Cercle al tussen de palen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bojan Jorgacevic zou wel eens sneller dan verwacht bij Club Brugge tussen de palen kunnen staan. Club vond namelijk een achterpoortje.

“Wanneer een club van het Betaald Voetbal ingevolge overmacht (langdurige ziekte, kwetsuur, enz.) niet meer kan beschikken  over een totaal van drie volwaardige doelverdedigers, kan het Uitvoerend Comité een gewone overgang van een doelman valideren”, is het reglement. Dat wil zeggen dat Club Brugge Jorgacevic in de derby tegen Cercle al zou kunnen opstellen.

Club zag namelijk zijn derde doelman Dhoest uitvallen met een knieblessure, waardoor enkel Coosemans en Kujovic momenteel fit zijn. Het is nu wachten tot het Uitvoerend Comité van de bond groen licht geeft.

Jorgacevic liet ondertussen weten dat hij hoopt dat de supporters hem zullen verstaan. “Ik heb altijd gedroomd om voor een club met een grote naam en een grote traditie te spelen”, aldus Jorgacevic in HLN.

“Mijn vrouw wil niet naar een ander land, mijn dochters evenmin. Daarom tekende ik niet in Turkije. Mijn familiale situatie is een van de belangrijkste redenen waarom ik voor Club Brugge koos”, motiveert de doelman zijn keuze.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties