Pieter Merlier wordt account manager bij ex-club Zulte Waregem

Pieter Merlier wordt account manager bij ex-club Zulte Waregem
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Pieter Merlier versterkt vanaf heden voltijds het salesteam van SV Zulte Waregem als Account Manager. De 32-jarige Merlier is helemaal geen onbekende aan de Gaverbeek, want hij verdedigde jarenlang het doel van Essevee.

Merlier kroonde zich met Zulte Waregem tot bekerwinnaar in 2006 en maakte de daaropvolgende Europese campagne mee.

“Dit is thuiskomen voor mij. Ik heb hier twintig jaar gespeeld, van mijn zevende tot 27ste. Eerst bij KSV Waregem en nadien SV Zulte Waregem. Ik ben in heel goede verstandhouding vertrokken nadat ik de bekerwinst in 2006 had meegemaakt en het daaropvolgende Europese avontuur mocht meemaken. Maar ik voelde dat het tijd was om mijn kans in het buitenland te wagen."

"Dat ik nu kan terugkeren naar mijn roots is fantastisch. Ik woon nog steeds op een steenworp van het stadion. Toen ik hoorde dat Zulte Waregem een Account Manager zocht, heb ik onmiddellijk mijn kandidatuur gesteld. Ik zat onmiddellijk op dezelfde golflengte met de mensen van Essevee. Ze willen met een gezonde ambitie vooruit en willen blijven vernieuwen. Er blaast hier duidelijk een nieuwe wind die me op het lijf geschreven is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties