Capello vreest voor onfitte Engelsen op het EK

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Capello vreest voor onfitte Engelsen op het EK
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Engeland plaatste zich vlot voor de EK-eindronde in Polen en Oekraïne volgende zomer. Maar de Engelse spelers hebben met de Premier League, de verschillende bekers in eigen land en de Europese bekers een druk programma. Bondscoach Fabio Capello (foto) vreest dat zijn spelers niet fit

"Op dit ogenblik zijn mijn spelers mentaal allemaal erg fit, maar het probleem met de Engelsen is altijd dat ze aan het einde van het seizoen allemaal op zijn. Tijdens het seizoen rennen ze veel, ze botsen, ze vechten en stoppen nooit. Daardoor zullen ze straks in juni allemaal weer moe zijn", vreest Fabio Capello in The Sun.

Zaterdagavond speelt Engeland op Wembley een vriendschappelijk duel tegen Europees en wereldkampioen Spanje. Capello wil de Spanjaarden op eigen wijze bestrijden. "Wij hebben zelf ook heel goede spelers, maar de Spaanse manier van voetballen zullen we niet volgen. Als je niet de juiste spelers hebt om het in één keer raken-systeem te spelen, moet je er niet aan beginnen. Slechts een elftal kan zo voetballen en dat is FC Barcelona", besluit Capello.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties