Interview Brüls: "Tegen Genk een match zoals een ander"

Melissa Maes
| 27 reacties
Brüls: "Tegen Genk een match zoals een ander"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Brüls blaakt van zelfvertrouwen en dat is duidelijk op het veld te zien. Na de 0-4-gewonnen wedstrijd op Kortrijk beloofde de talentvolle voetballer tegen Racing Genk nog wat anders te laten zien.

AA Gent ontvangt zondag Racing Genk en wacht de landskampioen ook met veel vertrouwen op. Onze redactie was benieuwd wat Christian Brüls nu precies bedoelde met “nog wat anders laten zien”.

“Dat kan ik niet zeggen, anders weet Genk het ook”, lacht Brüls. “Maar we hebben er vrijdag en vandaag nog sterk op geoefend.” De jongeman uit de Oostkantons heeft woensdag ook de Europese pandoering van Racing Genk gezien.

“Ik heb het een beetje gevolgd. Maar ik wil eigenlijk niet te veel naar de tegenstander kijken. AA Gent is op goede weg en we moeten vooral naar onszelf kijken. Genk verloor met 0-7, maar zondag is een nieuwe en een andere match.”

Eigenlijk was Brüls bestemd voor de Limburgse club, maar in extremis verliet de 22-jarige voetballer Westerlo voor AA Gent. “De wedstrijd van zondag wordt voor mij niet anders dan een andere match.”

“Ik wou gewoon een stap hogerop zetten. Ik heb de juiste keuze gemaakt door naar Gent te komen. Ik merk dat ik hier al veel vooruitgang maakte. Hier heb je een grotere omkadering en meer talent dan bij Westerlo.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties