ManU vergeet kloof met ManCity te verkleinen

Melissa Maes
| 26 reacties

Vincent Kompany kan zondag met Manchester City verder uitlopen in de Premier League. Daarvoor moet het wel winnen van Liverpool. Marouane Fellaini pikte zijn doelpuntje mee tegen Bolton.

Manchester United zette vroeg druk en probeerde Newcastle United terug te dringen op eigen helft. Javier Hernandez en Wayne Rooney wisten kansjes te creëren, maar kwamen niet aan scoren toe.

Pas na de koffiepauze werd er voor de eerste keer gescoord. Een vrije trap van Rooney ging in de muur, maar bij zijn tweede schot was het Hernandez die de 1-0 maakte. Halverwege de tweede helft maakte Demba Ba de score gelijk vanop de stip.

Fellaini scoort en wint
Marouane Fellaini
wist met Everton te winnen van Bolton Wanderers en pikte een doelpuntje mee. De Rode Duivel wist na 49 minuten de bal in het net te werken. Apostolos Vellios verdubbelde de score een kwartier voor tijd.

Fellaini laat via zijn Twitter weten dat hij heel tevreden is met zijn doelpunt. "Ik ben heel erg blij dat ik vandaag heb gescoord. Ik hoop dat binnenkort nog eens te kunnen doen."

Chelsea beslist match in eerste helft
Chelsea deed zaterdag een goede zaak door te winnen van Wolverhampton Wanderers. Na nog geen tien minuten spelen bracht John Terry the Blues op voorsprong. Chelsea voerde de druk op en na een halfuur stond het 2-0 via Daniel Sturridge. Juan Mata wist nog voor de rust de eindstand op het scorebord te zetten.