De Loof: "Niets moet, alles mag tegen Charleroi"

Dirk Pieters
| 2 reacties
De Loof: "Niets moet, alles mag tegen Charleroi"
Foto: © SC

Zondagmiddag moet Dender EH op bezoek bij Charleroi. Een moeilijke verplaatsing, maar voor Niels De Loof een wedstrijd om naar uit te kijken.

"Dit zijn wedstrijden waar iedereen naar uit kijkt. Wij gaan met veel vertrouwen naar die wedstrijd toe. Het stadion is een topper voor tweede klasse en ook Charleroi doet het niet onaardig op dit moment in de competitie. De beste ingrediënten voor een leuke partij. Het zal niet gemakkelijk worden, maar in voetbal kan alles. Niets moet zondag, alles mag. Toch gaan we ook nu voor de drie punten", aldus De Loof.

Dender staat momenteel op een elfde plaats in het klassement. Hadden ze bij de tweedeklasser niet op meer gehoopt? "We kunnen niet geheel tevreden zijn met een elfde plaats in het klassement. Het voetbal dat we brengen is goed, maar de resultaten zitten niet altijd mee. Het beste van deze ploeg moet nog komen, maar in tweede klasse is alles zo onvoorspelbaar. De eerste kan verliezen van de laatste en de voorlaatste in de stand kan gaan winnen op het veld van de 2de in de rangschikking."

Over zijn eigen prestaties is De Loof best tevreden. "Ik mag zeker niet klagen over mijn speelkansen, maar in voetbal kan het snel gaan. Hopelijk blijf ik blessurevrij dit seizoen en kan ik mezelf verder ontwikkelen. Dender is dé geschikte ploeg om me verder te laten evolueren. Ik krijg het volste vertrouwen van de coach en dat doet deugd voor elke speler. Ik ben nog niet op mijn topniveau en ik kan nog heel veel leren op die linksback positie. Ik ben zeer streng voor mezelf en ik ben niet gauw tevreden over mijn prestaties."  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties