Reactie Boeckx: "Heel de ploeg heeft nul gehouden"

Melissa Maes
| 7 reacties
Boeckx: "Heel de ploeg heeft nul gehouden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frank Boeckx keepte zondagavond een sterke match tegen Standard. De topper bleef onbeslist, maar beide ploegen lieten toch knappe dingen zien. “Ik heb de nul niet gehouden, de ploeg heeft dat gedaan.”

“Ik heb meer werk gehad dan tijdens de thuiswedstrijd tegen Standard, maar ik heb gewoon mijn job gedaan. Niet ik heb de nul gehouden, maar de hele ploeg heeft dat gedaan”, zegt Frank Boeckx na de partij.

De goalie bleef vorige week nog aan de kant met een hersenschudding, maar hij is blij opnieuw het vertrouwen te krijgen van Trond Sollied. “Als ik niet fit was, dan had ik het zeker gezegd. Maar het geeft me een goed gevoel dat de trainer me terug in doel zet.”

Boeckx wilde vorige week tegen Racing Genk spelen, maar hij kreeg nog rood licht van de dokter. “Iedereen wil spelen tegen de landskampioen, ook ik. Zeker als er dan nog wordt gewonnen, dan wil je zeker in de ploeg zitten.”

AA Gent staat nog steeds tweede met drie punten minder dan leider Anderlecht. “We doen hier op Sclessin toch een goede zaak. Anderlecht loopt niet verder uit en Standard komt niet dichter bij ons”, besluit Boeckx.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties