Reactie De Sutter: "Was maar één ploeg die wou voetballen"

De Sutter: "Was maar één ploeg die wou voetballen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook Tom De Sutter kende gisterennamiddag niet zijn gelukkigste namiddag. De spits zag een bal die de zege had kunnen opleveren op de paal stranden.

Johan Walckiers in Anderlecht

De Sutter wist ook dat Anderlecht een portie geluk miste. "We wisten vooraf dat het niet simpel ging zijn", aldus de vervanger van Suarez. "Als de goal maar niet wil vallen, wordt het dan nog wat moeilijker, want Leuven putte daar moed uit. We hadden ongelooflijk veel pech in de afwerking. De bal wou er maar niet in. Het is frustrerend dat we uit deze wedstrijd geen drie punten puren."

Ook voor De Sutter was het duidelijk dat Leuven voor een punt gekomen was. "Er was maar één ploeg die wou voetballen. En het veld maakte dat er niet makkelijker op. Er lag veel zand en na een kwartier waren daar allemaal putten in. We hebben het desondanks nog niet slecht gedaan tegen een ploeg die met elf op de eigen helft speelde."

Ook hij vond de rode kaart voor Juhasz onterecht. "Zelfs van waar ik stond kon ik zien dat hij eerst de bal speelde. En dan komt Boi nog zeggen dat Gillet ook rood had moeten krijgen voor die fout aan de zijkant. Er waren toen nog twee verdedigers in steun."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties