Grasmat Anderlecht helemaal vernieuwd

Grasmat Anderlecht helemaal vernieuwd
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De oude grasmat in het Constant Vanden Stock-stadion is volledig weggestript en momenteel wordt er een nieuwe aangelegd. Zondag tegen OHL was het veld immers een doorn in het oog van velen.

"Na de wedstrijd tegen Oud-Heverlee Leuven beseften we dat het zo niet meer verder kon", vertelt persverantwoordelijke David Steegen op de site van de Brusselaars. "Onder andere een verkeerde aanleg van de veldverwarming waarbij alle vezels verschroeid werden omdat de installatie niet diep genoeg werd geplaatst en de strenge winters, liggen aan de oorzaak van de slechte staat van de veld."

"Na de match tegen OHL werd het hele veld afgeschraapt, sinds middernacht werden de rollen geleverd en vandaag, donderdag 8 december 2011, tegen de avond zal het Vanden Stock-stadion een volledig nieuwe grasmat hebben. Dat zal ons toelaten opnieuw op een goed veld te voetballen."

Eén mat weegt twee ton, is twee meter breed, 15 meter lang en 14 cm dik. "De mat van de firma Groenservice - die overigens veel stadions in België behandelt - zal ons toelaten om er zeker tot het einde van het seizoen 2011-2012 zonder problemen op te voetballen", aldus Steegen. "En normaal gezien zullen we er blijven op voetballen tot de uitbreiding van het CVDS-stadion start, momenteel voorzien in de loop van 2012."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties