Update: Geen verdachte activiteiten volgens Franse goksitepolitie

Update: Geen verdachte activiteiten volgens Franse goksitepolitie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Franse toezichthouder van goksites (ARJEL) heeft geen verdachte activiteiten ontdekt rond het duel tussen Dinamo Zagreb en Olympique Lyon (1-7).

De Franse controleur van het gokgebeuren heeft aangekondigd dat er een onderzoek zal gebeuren naar de wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Olympique Lyon.

Lyon won in Zagreb met 1-7 en gaat daardoor op basis van een beter doelpuntensaldo door naar de volgende ronde van de CL. Daardoor eindigden de Fransen net voor Ajax, dat zelf met 0-3 verloor van Real Madrid.

Bij de rust was het in Kroatië nog 1-1. Gomis scoorde in de tweede helft een hattrick en dan ging de deur wijd open.

UPDATE 16.30 uur: De Franse toezichthouder van goksites heeft geen verdachte activiteiten ontdekt. Er werd nagekeken of er geen abnormale weddenschappen werden afgesloten. Die kunnen immers op omkoping wijzen. 

Een onderzoek van de UEFA met het Betting Fraude Detections System (BFDS) bracht eveneens geen verdacht gokgedrag aan het licht. Ook de Belgische Kansspelcommissie startte donderdag een onderzoek, maar momenteel zijn er nog geen concrete aanwijzingen dat er woensdagavond iets abnormaal is gebeurd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties