David Gevaert: “Trainersstaf zag bloedvorm van Naessens aankomen”

Thomas De Block
| 3 reacties
David Gevaert: “Trainersstaf zag bloedvorm van Naessens aankomen”
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Zulte-Waregem-speler Jens Naessens was één van de blikvangers van het afgelopen weekend. In de wedstrijd tegen Westerlo trof de jonge spits drie keer raak. Assistent-trainer David Gevaert is zeer tevreden over het jeugdproduct van Zulte-Waregem.

Gevaert werkte twee seizoenen met Naessens, toen die bij de beloften speelde. De assistent-trainer ziet duidelijk progressie. “Het was opvallend om te zien hoe Jens zich de afgelopen weken ontwikkeld heeft op training. De volledige trainersstaf zag zijn bloedvorm aankomen.”

Volgens Gevaert spelen verschillende factoren een rol bij de doorbraak van Naessens. “Hij krijgt volop het vertrouwen van Francky Dury, als jonge speler is dat heel belangrijk. Daarnaast wist hij tegen RC Genk te scoren, waardoor hij de ban had gebroken”, klinkt het op de clubwebsite.

Dat de 20-jarige Naessens uit de eigen opleiding komt, doet de assistent-trainer zeker een plezier. Toch wil Gevaert de jonge spits met de voeten op de grond houden.

“De weg is nog lang en dat beseft hij zelf zeer goed. Het blijft steeds werken om als speler verder te ontwikkelen, maar ik denk dat Jens nuchter genoeg is om dat te doen,” besloot Gevaert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties