Reactie Brys: "Realistisch zijn wat PO1 betreft"

Tomas Taecke
| 0 reacties
Brys: "Realistisch zijn wat PO1 betreft"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marc Brys stak niet onder stoelen of banken dat een zege tegen Beerschot hem meer deugd doet dan winst tegen een andere club. Wat de kansen van Mechelen op PO1 betreft, was de coach na afloop even realistisch als duidelijk.

Tomas Taecke in Mechelen

"Het doet natuurlijk deugd om tegen Beerschot te winnen, dat kan ik moeilijk wegsteken", glimlachte Brys na afloop in de perszaal. "In tegenstelling tot de berichtgeving zijn beide ploegen er vol voor gegaan, met een aantrekkelijk kijkstuk als gevolg".

"Na een vroege en knappe goal van Losada hebben we ons goed herpakt. Met de inbreng van een scherpe Vandenbergh en een goede Alibec konden we de wedstrijd alsnog winnen. We kenden een heel sterk kwartier na de pauze met een vijftal doelkansen, al kwamen we ook goed weg toen Losada van dichtbij miste aan de overzijde".

"Wat onze kansen op PO1 betreft moeten we eerlijk zijn. Mathematisch is het natuurlijk nog mogelijk maar we moeten realistisch zijn. We moeten gewoon verder blijven werken en matchen winnen, maar de kwalificatie voor PO1 afdwingen is waarschijnlijk een brug te ver".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties