Geniet van kortingen tijdens WK-campagne

Melissa Maes
| 0 reacties
Geniet van kortingen tijdens WK-campagne
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

België zal niet schitteren op het EK in Polen en Oekraïne, toch blijven de Rode Duivels enorm populair. '1895', de overkoepelende federatie van erkende supportersclubs, telt al negenduizend leden. Een lidmaatschap biedt tal van voordelen.

“Het enthousiasme is werkelijke fenomenaal! Het is onze grote droom om van tribune 4 de ‘tribune 1895’ te maken, voorbehouden aan alle leden van de supportersfederatie. Het zou fantastisch zijn mochten dat er voor de oefenmatch tegen Nederland al vijftienduizend zijn”, zegt een opgetogen Erik Reynaerts.

De supportersombudsman bij de KBVB en voorzitter van '1895' gaat verder. “Een extra voordeel van zo’n lidmaatschap is dat je ook voorrang krijgt bij tickets voor thuiswedstrijden van de Rode Duivels en dat de uitwedstrijden exclusief voor de leden bestemd zijn.”

Voor de thuiswedstrijden in de WK-campagne worden twee formules aangeboden: één met en één zonder de vriendschappelijke wedstrijden. Gold-leden genieten in vergelijking met Black-leden van een grotere korting en hebben voorrang bij uitwedstrijden voor de betere plaatsen.

Wie de formule met vriendschappelijke wedstrijden bestelt voor 25 mei, krijgt een gratis ticket voor de partij van 25 mei tegen Montenegro. Wie zich wil aansluiten bij een erkende supportersclub vindt hierover alle info op www.1895.be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties