Ibrahimovic adviseert Van Persie te vertrekken

Glenn Schrader
| 2 reacties
Ibrahimovic adviseert Van Persie te vertrekken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zlatan Ibrahimovic heeft Robin Van Persie aangeraden te vertrekken. Volgens de Zweedse aanvallder zal de Nederlander bij Arsenal geen prijzen winnen.

Afgelopen woensdag ging de Nederlander nog onderuit met Arsenal tegen het AC Milan van Ibrahimovic. In de strijd voor een plaatsje in de kwartfinales wonnen de Italianen in het heenduel met 4-0. Ibrahimovic was een van de doelpuntenmakers en gaf Van Persie wat goede raad.

“Als je al jaren niets wint, begrijpt iedereen dat je vertrekt. Kijk naar Cesc Fabregas”, verklaart de aanvallder tegenover The Sun.

“Ik heb veel keuzes gemaakt in mijn leven. Ik zie dat steeds als een avontuur. Als je je hele leven op één plaats blijft, is het eenvoudig om te voetballen. Als je vijf verschillende plaatsen aandoet, is dat een echte test. Behaal je succes, dan ben je een echte vedette. Dan verdien je respect”, besluit de Zweed.

De aanvaller van AC Milan heeft in zijn carrière al meermaals de overstap naar een club gemaakt. Hij speelde onder meer voor Ajax, Juventus, Inter en Barcelona. In het seizoen 2008-2009 werd hij met 25 doelpunten topschutter in de Italiaanse Serie A.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties