"Kartonnen bekerhoudertje was een aanslag"

Melissa Maes
| 39 reacties
"Kartonnen bekerhoudertje was een aanslag"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De beelden van de wedstrijd tussen Lierse en Zulte Waregem zijn enorm populair, maar dat ligt niet aan het voetbal. Lijnrechter Michele Scatorchia ging tijdens die match tegen de grond toen hij werd geraakt door een kartonnen bekerhoudertje. "Het was een aanslag."

“Ik heb mijn eigen naam deze week eens ingetypt op Google, maar ik heb het na twee minuten weer weggeklikt. Ik had er me twee weken mee kunnen bezighouden, zo vaak kwam het filmpje terug. Maar dan had ik me nog slechter gevoeld, want iedereen zit ermee te lachen”, aldus Michele Scatorchia in Het Nieuwsblad.

“Ik begrijp dat wel, het ziet er nu eenmaal lachwekkend uit. Zeker omdat Wesley Sonck er zo arrogant over doet. Maar het was een aanslag: ik hou er een lichte hersenschudding aan over. Ik moet nu pijnstillers en spierontspanners nemen en ik ben minstens twee weken lang arbeidsongeschikt.”

Het incident heeft een grote invloed op Scatorchia. “‘Kartonneke, kartonneke’, riepen ze in de tribune tijdens de match. Normaal trek ik me daar niets van aan, maar ik weet niet of ik me nog wel zal kunnen concentreren als ze dat volgende keer weer doen. Ik ben bang voor de gevolgen die dit heeft voor mijn carrière.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties