"Niet makkelijk om Thijs te vervangen"

Melissa Maes
| 3 reacties
"Niet makkelijk om Thijs te vervangen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor de partij tegen Lokeren kan AA Gent opnieuw rekenen op sterkhouder Bernd Thijs. "Een fitte Bernd is onmisbaar voor ons."

Bernd Thijs is opnieuw fit en daar zijn ze bij AA Gent heel tevreden om. “Hij kan starten en dat is zeer belangrijk voor ons. Met zijn ervaring is Bernd onze draaischijf. Het is niet makkelijk om hem te vervangen”, klinkt het bij trainer Trond Sollied.

“We hebben spelers nodig die al eens door de muur zijn gegaan.  Die weten waarover we spreken. Want die jonge mannen denken dat ze het weten, maar ze weten nog van niets.”

Thijs is voor de Buffalo’s zo belangrijk, dat de club hem ook een contractverlenging van twee jaar heeft aangeboden. “Een fitte Bernd is onmisbaar voor AA Gent”, zegt manager Michel Louwagie aan HLN.

“Ondanks zijn leeftijd (33, nvdr.) blijft hij gewoon een zeer goede speler. We mochten ook niet alle ervaring laten gaan en Bernd wou heel graag blijven. Hij heeft niet met iemand anders onderhandeld. Dat kan niet van iedereen gezegd worden.”

“Daarom hebben we allebei wat water in onze wijn gedaan. Hij was heel schappelijk in zijn salarisvoorwaarden, wij hebben hem twee jaar gegeven”, besluit Louwagie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties