Volg LIVE de Ligue 1-wedstrijden

Melissa Maes
| 0 reacties
Volg LIVE de Ligue 1-wedstrijden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Franse competitie is het nog bijzonder spannend welke club Ligue 1 aan het einde van het seizoen moet verlaten. Onderaan het klassement is alles nog mogelijk. Volg de wedstrijden gratis en legaal, LIVE via Bwin.

Vanavond nemen degradatiekandidaten Sochaux en Auxerre het tegen elkaar op in Ligue 1. Mits winst kan Auxerre van de negentiende naar de zestiende plaats wippen. Welke club doet een goede zaak in dit treffen?

Bij de top vijf is het enkel Lille dat in actie komt. Eden Hazard trekt met zijn club naar Lorient, de nummer tien. Vorige week verloor Lille nog met 4-5 tegen Bordeaux, is die klap inmiddels verwerkt?

Volg het gebeuren vanop de eerste rij en bekijk de livebeelden van de match via Bwin vanaf 19 uur!

Wat denkt Bwin over deze wedstrijden?

Sochaux en Lille zijn favoriet. Een gokje op Auxerre of Lorient daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Steekt Sochaux de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 367,50 euro bij een gok van 150 euro, Lille levert 337,50 euro op. Bij winst van Auxerre wint u maar liefst 465 euro en bij een zege voor Lorient ontvangt u 510 euro.

Overige wedstrijden die je vanavond LIVE en GRATIS kan bekijken:

Feyenoord – RKC
Sevilla – Osasuna
Real Madrid – Racing Santander

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties