Wenger: "Seizoen nog niet verloren"

Glenn Schrader
| 0 reacties
Wenger: "Seizoen nog niet verloren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manager Arsène Wenger weigert het seizoen van Arsenal als verloren te beschouwen. Volgens de Fransman behoort een prijs nog tot de mogelijkheden.

“We staan vierde in de Premier League, die plek moeten we behouden, en we zitten nog in de FA Cup. Genoeg om voor te spelen dus. Zaterdag tegen Sunderland verwacht ik een antwoord van mijn spelers”, aldus Wenger tegen Sky Sports.

De Fransman liet weten dat de FA Cup extra belangrijk is geworden. Het is de enige beker die nog een kans biedt op zilverwerk. “Maar die beker behoort altijd tot mijn prioriteiten. Tegen Sunderland zal ik ook zeker mijn sterkste team opstellen”, laat hij weten.

Ook de 4-0 nederlaag tegen AC Milan zal volgens hem de ploeg nog lang achtervolgen, maar geeft de moed niet op. “Het is belangrijk dat die wedstrijd niet te lang in ons hoofd blijft hangen. We moeten ons richten op de toekomst en op het veld reageren. De spelers moeten laten zien dat ze mentaal sterk genoeg zijn om voor een club als Arsenal te spelen”, besluit de Franse coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties