Krul: "Kan het goed vinden met RVP"

Tomas Taecke
| 3 reacties
Krul: "Kan het goed vinden met RVP"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Boven de Moerdijk zorgde de rel tussen Arsenal-spits Robin Van Persie en Newcastle-doelman Tim Krul voor de nodige ophef. Toch is er in het verleden niet gebeurd dat het opstootje in de hand heeft gewerkt volgens de Oranje-doelman.

Toegegeven: een opstootje tussen Vincent Kompany en Simon Mignolet in de Premier League-wedstrijd tussen City en Sunderland zou ook hier de nodige wenkbrauwen doen fronsen. Dat was de afgelopen dagen ook het geval nadat Robin Van Persie en Tim Krul tijdens en na afloop van Arsenal-Newcastle openlijk in de clinch gingen. Volgens de invallersdoelman van Oranje hoeven de Nederlanders zich geen zorgen te maken.

"Dit zijn grote wedstrijden waarin je er alles aan doet om te winnen", zegt Krul tegen De Telegraaf. "Eigenlijk heb je wekelijks zo een wedstrijd. Ook ik probeer altijd te winnen en vaak gaat het er keihard aan toe".

"Tijdens de trip naar Zuid-Amerika heb ik net zoveel met Van Persie gelachen als met de andere internationals. De trip met de oefenwedstrijden tegen Uruguay en Brazilië was fantastisch en heeft iedereen goed gedaan".

Van Persie verweet zijn collega afgelopen maandag dat hij teveel tijd had genomen in de onderlinge confrontatie. Dat leidde tot enkele hevige woordenwisselingen die niet onopgemerkt bleven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties