Interview Praet: "Anderlecht gelooft in mij"

Praet: "Anderlecht gelooft in mij"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Dennis Praet wordt bestempeld als één van de grootste talenten van Anderlecht. De club liet gisteren ook zijn appreciatie blijken door de aanvallende middenvelder een verlengd en verbeterd contract aan te bieden. "Een teken dat ze in mij geloven", aldus Praet.

Johan Walckiers in Anderlecht

Praet, vergezeld door zijn vader, was opgetogen na de verlenging van zijn contract. "Nee, Anderlecht heeft me geen garanties gegeven op speeltijd. Zoiets kan je niet garanderen, maar het is wel een teken dat ze in mij geloven. De tijd die ik dit jaar al heb mogen invallen, smaakt gewoon naar meer."

Veel heeft hij echter nog niet mogen spelen en daar hoopt Praet dat er verandering in komt. "Natuurlijk wil ik zo veel mogelijk spelen, maar ik begrijp het wel. Op training leer ik ook veel bij van spelers als Suarez. Ik heb dan ook niet lang getwijfeld om bij te tekenen. Ik word hier ook fantastisch begeleid en dat stemt me heel tevreden."

Nochtans zou er veel interese geweest zijn voor het jonge talent. "Ik weet dat er enkele clubs geïnteresseerd waren, maar daar heb ik me eigenlijk helemaal niet mee bezig gehouden. Ik weet dat ik hier momenteel spelers als Suarez en Canesin voor me heb, maar dat maakt me beter. Ik moet geduld hebben en dat heb ik wel."

Ondanks de interesse blijft Praet dus bij Anderlecht. "Ik wil eerst in België doorbreken en daarna zien we wel. Het buitenland is nog niet aan de orde. Ik blijf voorlopig liefst in mijn vertrouwde omgeving."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties