Real Madrid laat twee dure punten liggen

Sam Soetaers
| 41 reacties
Real Madrid laat twee dure punten liggen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid is op eigen veld niet verder geraakt dan een scoorloos gelijkspel tegen Valencia. De Koninklijke ziet Barcelona akelig dicht naderen tot op vier punten.

Al mag het een wonder heten dat er niet gescoord werd in de wedstrijd die bol stond van de kansen. Na acht minuten spelen trof Ronaldo al de paal. Maar Valencia speelde goed mee en trof in de eerste helft zelf ook nog een keer de paal. Doelman Casillas moest zich onderscheiden op doelpogingen van Feghouli en Piatti.

Real en Valencia kregen de bal maar niet tegen de touwen en dat veranderde niet in de tweede helft. Dit is ook het gevolg van uitstekend keeperswerk van beide doelmannen. Valencia-doelman Guaita bracht redding op een schot van Ronaldo en aan de overkant kende Casillas geluk wanneer een knal van Tino Costa de kruising trof.

Beide ploegen hadden kansen genoeg om te scoren, maar kregen de bal niet in doel. Daardoor nadert Barcelona tot op vier punten van Real Madrid. De titelstrijd in de Spaanse Primera Division is bijzonder spannend geworden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties