Maréval: "Broos zal ik nooit vergeven"

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Maréval: "Broos zal ik nooit vergeven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rémi Maréval heeft in het weekblad Sport/Voetbalmagazine uitgehaald naar zijn ex-trainer Hugo Broos. De Fransman stelt dat hij zijn trainer bij Zulte Waregem nooit zal vergeven voor wat er gebeurd is.

Rémi Maréval, sinds de wintertransferperiode aan de slag bij AA Gent, blikt terug op zijn periode tot dus ver in België. De Fransman was eerst actief bij Zulte Waregem, maar door zijn goede prestaties in het Regenboogstadion kon hij een transfer versieren naar de Buffalo's.

Maar Maréval kende niet steeds goede tijden bij Zulte Waregem. Toen Hugo Broos er vorig seizoen de fakkel overnam van Bart De Roover, werd de verdediger naar de B-kern verwezen. "Ik wil eigenlijk niet meer praten over wat er toen gebeurd is. Ik vergeef het Broos nooit, want het was echt 'un truc con', aldus Maréval.

"Het ins Frankrijk de gewoonte om bij je verjaardag iets meebrengt om te drinken en Broos heeft dat niet willen accepteren. Ik zal mijn passage bij Zulte Waregem nooit vergeten, maar hém zal ik het altijd kwalijk nemen wat hij toen deed met mij", aldus een nog steeds kwade Maréval.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties