KBVB betreurt houding Beerschot

KBVB betreurt houding Beerschot
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De KBVB betreurt de methode van Beerschot om te protesteren tegen de werking van de bond. "Jammer dat zij het werk van alle personen binnen de bond in vraag stellen."

In eerste instantie had Beerschot beroep aangetekend tegen de toekenning van een licentie voor tweedeklasser Antwerp. Vandaag, toen beide partijen in het bondsgebouw moesten worden gehoord, verklaarde Beerschot dat ze hun beroepsprocedure stopzetten en dat ze beroep hadden aangetekend om de slechte werking binnen de voetbalbond aan de kaak te stellen.

“De bond moet zijn eigen regels en reglementen au sérieux nemen. Pas als dat gebeurt zullen wij de bond serieus nemen”, klonk het bij Beerschot-voorzitter Patrick Vanoppen.

De KBVB zit verveeld met die uitspraken. “We betreuren dat Beerschot zo’n houding aanneemt om tegen de bond te protesteren. Het is jammer dat Beerschot het geleverde werk van alle personen binnen de bond in vraag stelt.”

“We zijn wel blij voor het Antwerps voetbal dat er geen nieuwe kleine oorlog tussen Beerschot en Antwerp komt”, besluit KBVB-woordvoerder Stefan Van Loock.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties