Reactie Brüls: "Er valt weinig te vertellen"

Bart Vandenbussche
| 1 reacties
Brüls: "Er valt weinig te vertellen"
Foto: © SC

Christian Brüls bracht AA Gent donderdag al na tien minuten op voorsprong, maar het was toch Standard dat de volle buit in eigen huis hield. "Als je voor de derde plaats wil spelen, mag dit niet gebeuren."

“Deze nederlaag komt hard aan. Verder valt er te weinig te vertellen. We laten alweer een kans liggen, want Racing Genk verliest. Als je voor de derde plaats wil spelen, mag dit niet gebeuren”, laat Christian Brüls optekenen.

“We waren voor de rust de betere ploeg, maar we scoorden dat tweede doelpunt niet en slikken dan net voor de rust een dom tegendoelpunt. We kregen nog een kans op 1-2, maar dan wordt het 2-1.”

En nu? “Nu moeten we vechten voor de vierde plaats. We moeten er echt alles voor doen. Tegen Racing Genk moeten we minstens een punt pakken. Zij zijn al zeker van de derde plaats en kunnen zonder druk spelen.”

“Standard moet naar Anderlecht dat misschien opnieuw met zijn tweede ploeg zal spelen. Maar we moeten eerst en vooral naar onszelf kijken. De druk ligt op onze schouders”, besluit Brüls.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties