Interview Leemans: "Wil ooit eerste doelman bij Antwerp worden"

Dirk Pieters
| 39 reacties
Leemans: "Wil ooit eerste doelman bij Antwerp worden"
Foto: © SC

Kenneth Leemans zal volgend seizoen de kleuren van Antwerp verdedigen. De club maakte de transfer nog niet officieel bekend, maar niets lijkt de overstap nog in de weg de staan. De jonge doelman komt na negen jaar over van Anderlecht.

Onze redactie zocht de doelman op en had een eerste gesprek over zijn transfer naar de oudste club van het land. Leemens ondertekende een contract voor twee seizoenen met een optie voor een extra jaar.

"Ik ben zeer blij dat ik deze nieuwe kans krijg. Ik ga deze proberen met beide handen te grijpen. Antwerp is een grote club met een rijk verleden en een club met veel ambitie. Het is ook een club met schitterende supporters en het is een eer dat ik daar deel mag van uitmaken", aldus de jonge doelman die negen jaar bij Anderlecht speelde.

"Ik kende een schitterende tijd bij Anderlecht. Ik heb vele mooie toernooien mogen spelen. Ik ben twee keer naar Qatar kunnen gaan en heb verschillende individuele prijzen behaald. Ik heb onder schitterende trainers mogen werken. Ik wil dan ook Alain Boon, Patrick Verheyden en Fred Cornelussen bedanken. Ook zonder mijn ouders had ik dit nooit meegemaakt. Ook hen wil ik vooral bedanken dat ik deze kans krijg."

Wat zijn de verwachten van de goalie bij zijn nieuwe club? "Ik wil eerst en vooral veel bijleren op training. Ook van mijn ploegmaats en de trainers kan ik veel leren. Daarna zien we wel hoe het loopt, maar natuurlijk wil ik ooit eerste doelman op Antwerp worden en deze club helpen mee naar eerste te brengen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties