Reactie Jans: "Competitiestart is volledig mislukt"

Fabian Morren
| 34 reacties
 Jans: "Competitiestart is volledig mislukt"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Ron Jans was na de wedstrijd tegen Lierse niet mals. De coach van Standard had de start van de competitie helemaal anders in gedachten. "Onze competitiestart is volledig mislukt."

Fabian Morren in Lier

Standard mocht 70 minuten lang met een man meer spelen tegen Lierse, maar toch kwam het niet tot scoren. "Je mag wel stellen dat we vandaag twee punten verloren hebben", is coach Ron Jans eerlijk. "Ik vraag mij af hoe het komt dat we tegen elf man beter spelen dan tegen tien man? Na die rode kaart wisten we niet meer wat te beginnen."

De Nederlander probeerde een hele tijd het veld breed te houden. "Vandaar dat ik onder de rust ook Buyens heb vervangen. Buzaglo zorgde in de tweede helft meteen ook voor meer gevaar. Jammer genoeg speelden een pak jongens in die tweede helft onder hun niveau."

Jans denkt te weten waar het fout loopt bij Standard. "We moeten in balbezit veel slimmer gaan spelen. Ik zag ook dat mijn team bijzonder weinig creativiteit toonde. Dat zal de komende weken ook beter moeten. Ach, er is nog een boel werk voor de boeg."

Komende week staat Standard al flink onder druk. "Ik hou hartstikke veel van druk", lacht de Nederlander. "Je weet als je in het buitenland komt dat er druk zal zijn van bij het begin. Hier worden we voor betaald en dankzij een krant weten jullie hoeveel ik verdien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties