Geraerts: "In één match kunnen we niet alles kwijt zijn"

Geraerts: "In één match kunnen we niet alles kwijt zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven speelt dit weekend tegen Racing Genk. Ex-Genkenaar Logan Bailly is na de 5-2 pandoering in Bergen natuurlijk de meest interessante man, maar bij Leuven schermden ze hem deze week af. Karel Geraerts begrijpt die beslissing ook.

"Na die 5-2 in Bergen bleven wij, spelers, een dag of drie met een 'kutgevoel' zitten. In het spel lagen wij het gros van de wedstrijd niet onder. Dan kan je wel met 1-0 of 2-1 verliezen, maar 5-2, dat doet pijn", aldus Geraerts in HLN. "Logan zat er ook mee in zijn maag en omdat het nu zondag tegen Racing Genk gaat, willen alle media hem spreken. Door daar niet op in te gaan, kan hij zich helemaal focussen op de match van zondag, in plaats van telkens weer te moeten terugkomen op die wedstrijd van vorige week."

Geraerts belooft dat de wedstrijd van in Bergen niet meer tussen de oren zit. "Intussen hebben we de knop omgedraaid. Bergen is voorbij, we focussen ons op Genk. Tijdens de voorbereidingsperiode kon iedereen zien dat het defensieve compartiment aan stabiliteit had gewonnen. In één match kunnen we dat toch niet allemaal kwijtgespeeld zijn? Aan ons om dat te bewijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties