Kawashima: "Moeilijke laatste weken bij Lierse"

Kawashima: "Moeilijke laatste weken bij Lierse"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eiji Kawashima keert vanavond al terug naar Het Lisp als Standard tegen Lierse uitkomt. De Japanner kwam in Het Belang van Limburg nog even terug op zijn tumultueuze vertrek bij de Pallieters.

De doelman kreeg bijna zijn transfer niet van Lierse. "Twee jaar geleden, bij mijn komst naar Lierse, werd er een speciale overeenkomst in mijn contract gezet. Die overeenkomst ging over de voorwaarden van een vertrek", aldus Kawashima. "Maar toen Standard op de proppen kwam, wist Lierse plots niets meer van die overeenkomst."

"Wanneer ik dan bij Standard tekende, waren ze bij Lierse in paniek, want er was die overeenkomst. Plots wezen ze naar mijn manager en zeiden ze dat die te veel geld vroeg. Dat was niet correct. Mijn manager vroeg gewoon aan Lierse om die overeenkomst, die we twee jaar geleden sloten, te bevestigen. Ik vind het echt onwaarschijnlijk dat ze die overeenkomst vergeten waren. Ze zeiden dat ik mijn manager moest intomen, omdat ze me anders niet naar Standard lieten gaan."

"Maar dat is belachelijk, want er was dat akkoord van twee jaar geleden. Ik voelde een gebrek aan respect. Ik heb alles gedaan voor die club, maar op het einde kreeg ik een verschrikkelijk slecht gevoel. Ik wilde gewoon dat Lierse zich professioneel zou gedragen. Gelukkig is het allemaal in orde gekomen, maar die laatste weken waren echt ontzettend moeilijk. Maar wat kon ik doen? Er was een overeenkomst. Ik heb hen daar vriendelijk op gewezen vooraleer ik bij Standard tekende. Ik had net zo goed gewoon bij Standard kunnen tekenen zonder hen er iets van te zeggen, maar zo wilden wij niet handelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties