Reactie Benteke kent prima start: "Hoop op plaats bij Rode Duivels"

Robby Morren
Robby Morren
| 140 reacties
Benteke kent prima start: "Hoop op plaats bij Rode Duivels"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Christian Benteke is het seizoen uitstekend begonnen met drie doelpunten in twee wedstrijden. Hij vindt het wel jammer dat zijn goals nog geen overwinning opleverden.

Genk kende een moeilijke wedstrijd tegen OHL en bleef uiteindelijk steken op een 2-2 gelijkspel. "We waren naar Leuven gegaan voor drie punten, het is jammer dat ons dat niet is gelukt", aldus de aanvaller die ook merkte dat scheidsrechter Boucaut behoorlijk wat beslissingen in het nadeel van Genk nam.

"De scheids zei dat Bailly de bal niet opzettelijk met de arm raakte (buiten het strafschopgebied nvdr). Hij trok wel rood voor Hyland en hij floot een penalty voor OHL maar die handsbal van Bailly floot hij niet", merkt Benteke fijntjes op.

Tevreden over prestaties
Persoonlijk kent hij een prima seizoensbegin en denkt hij toch wel aan de Rode Duivels. "Ik ben heel tevreden over mijn prestaties. Het is alleen spijtig dat mijn doelpunten nog geen overwinning hebben opgeleverd. Persoonlijk gaat het goed, ik hoop dat ik er bij zal zijn voor de interland tegen Nederland", besluit hij tegenover Voetbalkrant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties