Charleroi wil nog meer versterkingen halen

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Charleroi wil nog meer versterkingen halen
Foto: © SC

Sporing Charleroi wil zich zeker in de Jupiler Pro League handhaven en daarom wil het zich nog verder gaan versterken na de 0 op 6 uit de eerste twee wedstrijden. Drie Belgen zijn in beeld.

Eerder deze ochtend meldden we nog dat Charleroi zich had versterkt met de Franse linksachter Francis N'Ganga. Maar daar gaat het allicht niet blij blijven. De Karolo's denken nog aan drie andere Belgen om hen te versterken met het oog op het vervolg van het seizoen.

Thomas Chatelle is de eerst naam die valt in het zwarte land. De speler zat zaterdagavond in de tribune bij de wedstrijd tegen Club Brugge. Toch zou er nog niks concreet zijn tussen Charleroi en de speler, maar contacten waren er wel al. De tweede naam is die van Giuseppe Rossini. De boomlange spits staat ook in de belangstelling van OH Leuven. Rossini is nog eigendom van Zulte Waregem, maar past er niet in de plannen van Francky Dury.

De laatste naam die gevallen is, is deze van de werkloze doelman Mark Volders. De goalie was de voorbije twee seizoenen bij Sint-Truiden quasi doorlopend gekwetst en kwam er dan ook niet verder dan vijf wedstrijden in het eerste elftal. Zijn contract werd op Stayen niet verlengd afgelopen zomer en dus is hij transfervrij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties