Buffalo's: "Slappe trainingen, slechte communicatie"

Tomas Taecke
| 53 reacties
Buffalo's: "Slappe trainingen, slechte communicatie"
Foto: © SC

Het rommelt bij AA Gent. Het gesprek tussen voorzitter De Witte, manager Louwagie en de spelersgroep bracht naar buiten dat de trainingen veel te slap zijn en dat de communicatie op zijn zachtst gezegd stroef verloopt.

Het Gentse bestuur belegde dinsdag een gesprek met alle spelers op het oefencomplex aan de Warmoezeniersweg. Volgens HLN is het resultaat van die gesprekken dat de trainingen niet pittig genoeg zijn en dat de communicatie betrekkelijk slecht is.

Sollied ligt onder vuur na de recente één op zes tegen Sporting Charleroi en KV Mechelen. Ook de Europese kater en slechte seizoensstart lijken nog niet te zijn doorgespoeld. Louwagie en De Witte hadden een onderhoud met zowat alle spelers die op de loonlijst staan, en hoewel het sterke duo van de Buffalo's daar niets over kwijt wilden kwam er toch het één en ander naar buiten.

Een gebrekkige communicatie en trainingen die veel te slap zijn. Zo oordeelden de Gentse spelers tegenover HLN. Vandaag staat er een onderhoud met Trond Sollied geprogrammeerd. De Noorse coach doet er in ieder geval goed aan om morgenavond in Luik niet plat op de buik te gaan tegen Standard.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties