Lehmann: "Goed dat Arsenal Van Persie verkocht"

Christophe van den Boom
| 7 reacties
Lehmann: "Goed dat Arsenal Van Persie verkocht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jens Lehmann vindt het een goede zaak dat zijn ex- club Arsenal Robin Van Persie heeft verkocht. De Duitser is ervan overtuigd dat Per Mertesacker en Lukas Podolski de Nederlander zullen doen vergeten.

“Als je merkt dat een speler je club wil verlaten voor het geld en omdat hij denkt dat het ergens anders beter is, dan moet je hem laten gaan. Vooral wanneer hij in zijn laatste contractjaar is en hij voor het eerst in acht of negen jaar een blessurevrij seizoen achter de rug heeft”, vertelt de ex-doelman van Arsenal.

Ook gelooft Lehmann in Mertesacker en Podolski. De twee zullen Van Persie snel doen vergeten. “De twee zijn heel erg goed en hebben veel ervaring in de nationale ploeg van Duitsland. Ook zijn ze nog jong. Tot nu toe heb ik de indruk dat iedereen tevreden is van deze aanwinsten, maar ze moeten nog verbeteren en zich aanpassen aan het Engels voetbal. Ze hebben nog een grote groeimarge, dus dat komt zeker goed.”

“Als de Financial Fairplay-regel eindelijk toegepast zal worden, dan zullen clubs als Chelsea en Manchester City eronder leiden en dan kan het zomaar dat Arsenal ver voor ligt”, besluit de voormalig Duits international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties